Hugo van Rooij hoopt dat Eindhovense horeca daklozen wil helpen

Bijgewerkt op: 25 feb.


Rob Kosterman en Hugo van Rooij van de Stichting (Z)Onder Dak © eigen foto
Rob Kosterman en Hugo van Rooij van de Stichting (Z)Onder Dak © eigen foto

EINDHOVEN – Net als vorig jaar wil de Stichting (Z)Onder Dak dak- en thuislozen én mensen die het moeilijk hebben met de kerstdagen helpen met een maaltijd. Hugo van Rooij doet een beroep op de Eindhovense horeca om voedsel dat niet lang houdbaar is, beschikbaar te stellen aan zijn stichting.

Bron: Eindhovens Dagblad - Eddy Jansen 20-12-21, 16:13


,,Alle horecazaken zijn dicht, maar die ondernemers hebben waarschijnlijk veel voorraden met voedsel dat aan bederf onderhevig is. Wellicht willen ze wat eten beschikbaar stellen aan ons project”, zegt Van Rooij, die zich samen met Rob Kosterman inzet voor de daklozen.


Ryan Bahadoer

,,Donderdag krijgen dak- en thuislozen bij de Catharinakerk een rugzak met kleding, een shawl en een fijne maaltijd met soep, een gehaktbal en een door kok Ryan Bahadoer samengesteld dessert. Mocht de Eindhovense horeca ook nog voedsel kunnen aanbieden, dan willen wij die op eerste en tweede kerstdag tussen twaalf en twee bij de Catharinakerk aan dak- en thuislozen aanbieden”, zegt Van Rooij.

,,Het moet wel voedsel zijn, dat wij ‘to-go’ kunnen aanbieden. We kunnen bij de kerk helaas niet bakken of opwarmen.” Horeca-ondernemers die Hugo van Rooij en zijn stichting (Z)Onder Dak willen helpen, kunnen via 06 11 326953 contact met hem opnemen.

24 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven